PER MOLTS ANYS CANDELA!! // FELIZ CUMPLEAÑOS CANDELA!!

Jul
10

Dilluns, els gegants vam celebrar l'aniversari de la nostra Menuda Candela!! Va portar un pastís boníssim, vam ballar i tambè ens va regalar una bosseta de Lacasitos!! PER MOLTS ANYS MENUDA!!
El lunes los Gegants celebramos el cumpleaños de nuestra Menuda Candela!! Nos trajo un pastel buenisimo, bailamos y también nos regaló una bolsita de Lacasitos!! FELIZ CUMPLEAÑOS MENUDA!!

Posted By menuts leer más

ELS ESPARRIOTS ES BANYEN EN LES PISCINES//LOS ESPARRIOTS SE BAÑAN EN LAS PISCINAS

Jul
09

Ahir vam començar la temporada de piscines, els Esparriots s'ho van passar molt bé mullant-se amb l'aigua, jugant amb els gots a mullar-se uns als altres; però el que menys els hi va agradar va ser la mànega  Qué divertit!
Ayer empezamos la temporada de piscinas, los Esparriots se lo pasaron muy bien bañandose en el agua, jugando con los vasos a mojarse unos a otros; pero lo que menos les gustó fue la manguera  Que divertido!

Posted By menuts leer más

PER MOLTS ANYS NEREA!! // FELIZ CUMPLEAÑOS NEREA!!

Jun
13

Ahir, els Gegants vam celebrar l'aniversari de la Nerea que ja ha fet 3 anys!!!! Quina super festa més guay vam fer!!!!PER MOLTS ANYS MENUDA!!
Ayer, los Gegants celebramos le cumpleaños de Nerea que ya ha cumplido 3 años!!! Que super fiesta más guay hicimos!!!! FELIZ CUMPLEAÑOS MENUDA!!!

Posted By menuts leer más

PER MOLTS ANYS ROMEO!! // FELIZ CUMPLEAÑOS ROMEO!!

Jun
13

Divendres, els Gegants vam celebrar l'aniversari d'en Romeo!!! Per Molts Anys Menut!!

Posted By menuts leer más
Posted By menuts leer más

PER MOLTS ANYS XENIA!! // FELIZ CUMPLEAÑOS XENIA!

Mayo
29

A la festa de l'aniversari de la XENIA que va fer " 2 anyets"  és van divertit molt cantant i ballant els Esparriots,  desprès de fer-li els dibuixets.
El pastís va estar molt bó!!
En la fiesta del cumpleaño de XENIA que cumplió " 2 añitos" se divertieron mucho cantando y bailando los Esparriots después de hacerle los dibujitos.
El pastel estaba muy bueno!!! 

Posted By menuts leer más

Páginas

Subscribe to RSS: blogs

Centro autorizado por la Generalitat  -  Codi de centre 08071640